סטייק בלסמי-במרינדה צלע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק בלסמי במרינדה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 182 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מלח ופלפל, רוזמרין, סטייק אגף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע, סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף, ו סטייק צלע במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, סוכר, רוזמרין ו 1 1/2 כפית. מלח בשקית ניילון אטומה.
להוסיף סטייק לשקית, לאטום ולהפוך את התיק כמה פעמים מעיל בשר עם מרינדה. מקררים 20 דקות, מסתובבים פעם או פעמיים.
מחממים גריל גז גבוה במשך 20 דקות.
הסר סטייק מן המרינדה ומפזרים שני הצדדים עם מלח ופלפל. תשליך את המרינדה. סטייק גריל במשך 4 עד 6 דקות, להתהפך, ולהמשיך גריל עד שנעשה, 3 עד 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר, בהתאם לעובי של בשר וחום של גריל. (לחלופין, גריל בקבוצות על מחבת גריל משומנת קלות על תנור בינוני-גבוה.)
העבר סטייק ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך והגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.