סטייק בקר מחבת עם רוטב אבוקדו
סטייק בקר מחבת עם רוטב אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו מלא, סטייק סינטה בשר, בצל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סטייק בקר מחבת עם רוטב אבוקדו, סטייק מחבת עם רוטב פטריות, ו סטייק מחבת עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/3 כוס רוטב על סטייקים בצלחת רדודה; לפנות מעיל שני הצדדים של כל סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות. בינתיים, לבשל tomatillos ב 2 כוסות המבשלים מים בסיר על אש נמוכה 15 דקות. או עד tomatillos הם מתרככים ועורות רכים. (אל תתנו tomatillos להרתיח.)
מסננים tomatillos, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי; מניחים tomatillos ונוזל שמור בבלנדר.
להוסיף אבוקדו, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, 1/2 בצל ושום; להתמזג עד חלקה.
חום נשאר ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים על חום בינוני 5 דקות.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
הסר סטייקים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מוסיפים סטייקים, בקבוצות, למחבת; לבשל 2 דקות. בכל צד או עד doneness בינוני (160F). להחזיר סטייקים ובצל למחבת. למעלה עם רוטב אבוקדו. מבשלים על אש נמוכה 1 עד 2 דקות. או עד הרוטב מחומם דרך.
מגישים עם שמנת חמוצה וכוסברה נותרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר