סטייק בשר צבי סולסברי
סטייק בשר צבי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 861 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח ופלפל, קרקרים עגולים חמאה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו סטייק סולסברי, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה, מעל בינוני עד בינוני-גבוה חום. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקרקרים המרוסקים, אבקת שום, מלח בצל, מלח ופלפל. לנצח את הביצה בקערה קטנה.
טובלים את קוביות הצבי לתוך הביצה, ואז לתוך תערובת פירור כדי מעיל. מטגנים בשמן החם עד להשחמה מכל הצדדים. ממיסים את קוביות המרק במים הרותחים ושופכים למחבת.
מוסיפים את הבצלים והפטריות. חום נמוך יותר, לכסות ולבשל עד הבשר רך, על 15 דקות-להוסיף יותר מים לפי הצורך. ממיסים עמילן תירס במים קרים, ומערבבים לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה.