קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סטייק היבאצ'י

סטייק היבאצ'י
סטייק היבאצ'י יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 55 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 722 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קישואים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה הוא סופר. נסו סטייק היבאצ'י, רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק, ו היבאצ'י ג' ינג'ר ההלבשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מחצית מהשמן. כשהשמן חם מוסיפים את הירקות ומטגנים עד שהירקות כמעט נגמרים, כ -5 דקות. בזמן שהירקות מתבשלים מחממים מחבת שנייה על אש גבוהה ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים את הסטייק לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית. הפרד את עטיפות אגרול ל -2 ערימות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגלגלים כל ערימה ליומן. פורסים את העץ לרצועות דקות בעובי של 1/4 אינץ ' ומפרידים אותם לאטריות בודדות. מכניסים מחצית מהאטריות למים הרותחים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מסננים ומוסיפים לקערת הגשה או מגש. (שמור את האטריות שנותרו לסיבוב המקוון 2 מתכון, קערת אטריות יפנית.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה קטנה שלבו את רוטב הסויה, החומץ, השום ועמילן התירס והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הסטייק, יחד עם כל המיצים המצטברים, למחבת עם הירקות. מערבבים את תערובת עמילן התירס לירקות ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, בערך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה. (שמורה 2 כוסות עבור הסיבוב המקוון 2 מתכון, קערת אטריות יפנית).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעל את האטריות המבושלות בתערובת הסטייק והירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מדלנה מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.