סטייק וסובה מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק וסובה מוקפץ. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אלמונדסון תבנית אפייה קטנה; טוסט, משליך מדי פעם, עד חום זהוב, 8-10 דקות.
מבשלים אטריות בסיר גדול של boilingsalted מים, ערבוב מדי פעם, עד אלדנטה.
ניקוז; לשטוף להתקרר ולהניח בצד.
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה. סטייק העונה withsalt ופלפל ומבשלים עד כתמים חרוך, על 4 דקות לכל פורמדיום בצד-נדיר.
תן לנוח 10 דקות. Thinlyslice נגד התבואה.
בעוד סטייק נשען, למחוק מחבתואוכל 3 כפות שמן צמחי על mediumheat.
מוסיפים בצל ירוק לבן, שום וג ' ינג ' ר.מערבבים עד מתרכך, על 1 דקה.
הוסף bokchoy וגזר. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
רוטב צדפות להקציף, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מוסיפים לירקות; מביאים לרתיחה. פולדין בצל ירוק ואטריות שמורות almondsand.
מגישים סטייק עם אטריות מוקפץ.
למנה: 570 קלוריות, 22 גרם שומן, 6 g סיבים
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.