קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

סטייק ופאי סטאוט אירי

סטייק ופאי סטאוט אירי
סטייק ופאי סטאוט אירי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 551 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, צימוקים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק ופאי סטאוט אירי, פאי הרועים האירי סטאוט, ו עוף סטאוט אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים קוביות סטייק על צלחת ומפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מניחים שומן חזיר ובייקון למחבת גדולה על אש בינונית; מחממים עד שהשומן נמס והבייקון מתחיל לרחוש. מערבבים קוביות סטייק מקומחות לבייקון ושומן חם ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהסטייק והבייקון משחימים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את תערובת הסטייק לכלי קדירה גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מבשלים ומערבבים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית עד שהבצל משחים קלות והפטריות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לתבשיל תבשיל עם תערובת סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
7
מערבבים בירה אירית, פטרוזיליה, צימוקים וסוכר חום לתערובת סטייק. מכסים צלחת בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סטאוטסטאוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והסטייק רך, בערך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים את תבשיל הקדירה מהתנור ומגבירים את הטמפרטורה ל -400 מעלות פרנהייט (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מרפדים צלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' בקרום פאי ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מבושל חלקית ומשחים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כף מילוי סטייק מבושל לקרום הפאי האפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
12
מכסים מילוי סטייק בקרום פאי שני; צובטים את הקרום העליון כנגד הקרום התחתון כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
13
אופים פשטידה עד שהקרום העליון מזהיב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף מרלו
אספסוף מרלו
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.