סטייק ופאי סטאוט אירי
סטייק ופאי סטאוט אירי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 551 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, צימוקים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק ופאי סטאוט אירי, פאי הרועים האירי סטאוט, ו עוף סטאוט אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים קוביות סטייק על צלחת ומפזרים קמח.
מניחים שומן חזיר ובייקון למחבת גדולה על אש בינונית; מחממים עד שהשומן נמס והבייקון מתחיל לרחוש. מערבבים קוביות סטייק מקומחות לבייקון ושומן חם ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהסטייק והבייקון משחימים, 10 עד 15 דקות.
מעבירים את תערובת הסטייק לכלי קדירה גדול.
מבשלים ומערבבים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית עד שהבצל משחים קלות והפטריות רכות, כ -10 דקות.
מעבירים לתבשיל תבשיל עם תערובת סטייק.
מערבבים בירה אירית, פטרוזיליה, צימוקים וסוכר חום לתערובת סטייק. מכסים צלחת בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והסטייק רך, בערך 2 1/2 שעות.
מוציאים את תבשיל הקדירה מהתנור ומגבירים את הטמפרטורה ל -400 מעלות פרנהייט (200 מעלות צלזיוס).
מרפדים צלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' בקרום פאי ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מבושל חלקית ומשחים קלות, כ -10 דקות.
כף מילוי סטייק מבושל לקרום הפאי האפוי חלקית.
מכסים מילוי סטייק בקרום פאי שני; צובטים את הקרום העליון כנגד הקרום התחתון כדי לאטום היטב.
אופים פשטידה עד שהקרום העליון מזהיב, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף מרלו]()
אספסוף מרלו
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.