סטייק ופאי פטריות
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם חמאה, פטריות כפתור, קליפה פאי סיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק, ו סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את החמאה במחבת מטגנים מתובלת היטב.
מטגנים את קוביות הסטייק עד להשחמה קלה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות למחבת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב החום ומערבבים היטב.
מניחים את הקליפה התחתונה סיר פאי, ומניחים את הקליפה העליונה על המילוי.
מניחים בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מוגש עם פירה וירקות האהובים עליך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.