סטייק ותפוחי אדמה
אם 26 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סטייק ותפוחי אדמה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. אם יש לכם סטייק צלע בקר, שמן canolan, סירופ פנקייק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סטייק על פני תפוחי אדמה, סטייק ותפוחי אדמה שובבים, ו קרוק-סיר סטייק ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים עד מעורבב היטב.
יוצקים 1/4 כוס על סטייק בצלחת רדודה; לפנות מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 20 דקות. להשרות, להסתובב מדי פעם.
בינתיים, גריל חום לחום בינוני גבוה. זין תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג או סכין חדה; מיקרוגל על 4 דקות גבוהות.
בואו לעמוד 2 דקות.; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
להוסיף תערובת ההלבשה הנותרים; לזרוק מעיל.
מניחים על מרכז רדיד כבד גיליון גדול. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל וחבילת נייר כסף 10 דקות. או עד תפוחי אדמה רכים סטייק הוא doneness בינוני (160F), הפיכת סטייק לאחר 5 דקות.
הסר את שניהם מגריל. לכסות סטייק; בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, לבשל שעועית.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם תפוחי אדמה ושעועית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.