סטייק חם וסלט תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 595 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חומץ יין, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סטייק טונה עם תפוחי אדמה חמים, צ'וריסו וסלט עגבניות, סטייק פרוס, פטריות ובצל ירוק עם תפוחי אדמה דיז'ון חמים, ו סטייק עין-צלעות עם סלט עגבניות חם.
הוראות
1
לטפטף את הסטייק עם שמן צמחי ומאוד בנדיבות, מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
תן לסטייק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומחממים את הגריל לחום.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן זית וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.