קושימומחה
מוכן ב49 דק.
מנות30
ציון בריאות11
מגזין

סטייק טונה מצופה פיסטוק.

סטייק טונה מצופה פיסטוק.
סטייק טונה מצופה פיסטוק הוא ... pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 38 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ לאכול טוב יש 85 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מיץ לימון, פיסטוקים, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. מתכונים דומים: סטייק טונה מצופה פיסטוק., סטייק טונה מצופה בשומשום, ו סטייק טונה מצופה בשומשום.

הוראות

1
מניחים שאלוט, עלה דפנה ויין בסיר קטן ומביאים לרתיחה. להפחית עד היין הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, להשליך עלה דפנה ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים שמנת חמוצה, מיץ לימון, 1 שמיר כפית, חרדל 1/4 כפית מלח; מערבבים לשלב.שים פירורי לחם, פיסטוקים, שמיר 1 כפית הנותרים 1/4 מלח כפית בבלנדר או מעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העברה לקערה רדודה. לדלות את שני הצדדים של הטונה בתערובת פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הטונה ומבשלים עד השחמה, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע שריפה, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
7
מגישים עם רוטב שמיר לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמירשמיר

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.