קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות

סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, בשר טחון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, ביצה, פירורי קרקר, בצל, מלח, פלפל ועופות תיבול באמצעות הידיים. צורה לתוך 6 קציצות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מטגנים את הקציצות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
לנקז את השומן, ולהסיר קציצות למגש; להתחמם.
4
ממיסים את החמאה באותו מחבת, ומוסיפים את הפטריות. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מפזרים את הקמח מעל, ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בחלב ובבילון בקר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חלקה ומתחילה להתעבות. להחזיר את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה, חשוף, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות