סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, בשר טחון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, ביצה, פירורי קרקר, בצל, מלח, פלפל ועופות תיבול באמצעות הידיים. צורה לתוך 6 קציצות בעובי 1 אינץ'.
מטגנים את הקציצות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד השחמה.
לנקז את השומן, ולהסיר קציצות למגש; להתחמם.
ממיסים את החמאה באותו מחבת, ומוסיפים את הפטריות. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מפזרים את הקמח מעל, ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בחלב ובבילון בקר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חלקה ומתחילה להתעבות. להחזיר את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה, חשוף, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.