סטייק סליסברי פטריות
סטייק סליסבורי עם פטריות הוא מתכון ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 231 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו קונום בקר מרוכז, פטריות, רוטב ווסטרשייר ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 52% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סטייק סליסבורי עם בצל צרפתי, סטייק פלנק ברוטב פטריות וסטייק אנטריקוט עם אספרגוס .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את קורנפלור והקונסומה עד לקבלת תערובת חלקה. ערבבו פנימה את הפטריות, רוטב ווסטרשייר ובזיליקום; הניחו בצד.
בקערה גדולה נוספת, ערבבו ביצה, פירורי לחם, בצל, מלח מתובל ופלפל לפי הטעם. פזרו את הבשר מעל התערובת וערבבו היטב. צרו שש קציצות אליפטיות; הניחו בכלי רדוד המתאים למיקרוגל בנפח 1.5 ליטר.
כסו וחממו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 3-5 דקות; סננו. הפכו את הקציצות, והזיזו את אלו שבמרכז לצד החיצוני של התבנית.
יוצקים את תערובת הקונסומה על הקציצות. מכסים ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 6-8 דקות או עד שמדחום הבשר מראה 160 מעלות.
מגישים עם תפוחי אדמה או אטריות.