קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סטייק עין-צלעות עם סלט עגבניות חם

סטייק עין-צלעות עם סלט עגבניות חם
סטייק עין-צלעות עם סלט עגבניות תירס חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, בצל, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, סלט תירס ועגבניות חם, ו סלט תירס ועגבניות חם.

הוראות

1
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז סטייקים sauté, מתהפך פעם אחת, 10 עד 12 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
4
יוצקים שומן ממחבת, שמירה על כל ביטים חומים במחבת, ולחזור לחום גבוה בינוני.
5
מוסיפים חמאה, בצל ופלפל ומטגנים, מערבבים מדי פעם ומגרדים חתיכות חומות, עד הבצל הוא זהוב, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים שום ואבקת צ ' ילי ו sauté, ערבוב, 1 דקה. מערבבים תירס ומחבת כיסוי. מבשלים עד תירס הוא רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את המכסה, ולאחר מכן להוסיף עגבניות ו sauté, ערבוב, עד עגבניות רק מתחיל לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום ומערבבים כל מיצי בשר על צלחת, בזיליקום, מיץ ליים, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך, ואז חותכים את התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם סלט עגבניות תירס.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק