סטייק עין צלעות עם רוטב גבינה כחולה בצל
סטייק עין צלעות עם רוטב גבינה כחולה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 813 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סטייקים העין, חמאה, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקרם הכבד תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שהוא הגיע למקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק צרוב עם בצל מקורמל ורוטב גבינה כחולה, סטייק צלעות בגריל עם רוטב גבינה כחולה בצל, ו גבינה כחולה-עקיצות סטייק בצל עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את הגריל לחום גבוה או הדליקו את הגריל החיצוני שלכם.
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל ומורחים את שני צידי הסטייקים עם 1/2 מקל מהחמאה.
צולים את הסטייקים עד שהם בינוניים-נדירים, 3 עד 4 דקות לכל צד, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום. (אתה יכול גם לטגן אותם במחבת על אש בינונית-גבוהה אם אתה מעדיף.)
ממיסים את 1/2 מקל החמאה הנותר במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ואז מקפיצים את הבצל עד להזהבה, 7 עד 8 דקות.
יוצקים פנימה את השמנת, קורטוב מלח ופלפל ואת רוטב ווסטרשייר.
תן לזה לבעבע, ואז הוסף את הגבינה הכחולה וערבב יחד להמסה, הוסף עוד פלפל או רוטב ווסטרשייר כרצונך.
מניחים את הסטייקים על צלחות וכף את הרוטב מעל.
קח ביס. והעולם סוף סוף יהיה הגיוני.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.