סטייק עם אורז ושעועית מתובלת
סטייק עם אורז מתובל ושעועית לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 867 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סלסה עגבניות, עלי כוסברה, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו אורז ושעועית מתובלת, סטייק חצאית עם רוטב צ'יפוטלה וכרובית כוסברה-ליים אורז ושעועית, ו אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 3 כפית שמן בסיר בינוני ומבשלים את הבצל במשך 3-4 דקות עד הזהב. מערבבים את האורז ו 1 כפית תיבול פהיטה, ואז לבשל 1 דקות.
יוצקים 300 מ " ל מים רותחים קמצוץ של מלח ומערבבים. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שכל המים נספגים והאורז רך. מערבבים את השעועית ולשמור חם.
בינתיים, לשפשף את השמן שנותר, תיבול פהיטה ומלח ופלפל על סטייקים האחוריים.
מחממים מחבת מחבת, ומטגנים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד. מערבבים את כוסברה לתוך האורז ומגישים עם סטייקים מנה של סלסה על גבי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.