קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

סטייק עם אורז ושעועית מתובלת

סטייק עם אורז ושעועית מתובלת
סטייק עם אורז מתובל ושעועית לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 867 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סלסה עגבניות, עלי כוסברה, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו אורז ושעועית מתובלת, סטייק חצאית עם רוטב צ'יפוטלה וכרובית כוסברה-ליים אורז ושעועית, ו אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפית שמן בסיר בינוני ומבשלים את הבצל במשך 3-4 דקות עד הזהב. מערבבים את האורז ו 1 כפית תיבול פהיטה, ואז לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים 300 מ " ל מים רותחים קמצוץ של מלח ומערבבים. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שכל המים נספגים והאורז רך. מערבבים את השעועית ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, לשפשף את השמן שנותר, תיבול פהיטה ומלח ופלפל על סטייקים האחוריים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק סינטהסטייק סינטה
דַק-דַק-
4
מחממים מחבת מחבת, ומטגנים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד. מערבבים את כוסברה לתוך האורז ומגישים עם סטייקים מנה של סלסה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.