קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סטייק עם סלסה הדרים

סטייק עם סלסה הדרים
סטייק עם הדר סלסן הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, בצל ירוק, קליפת ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק ברזל שטוח עם סלסת הדרים, סלסת הדרים וסלסת הדרים.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; להוסיף בשר בקר. אוטמים ומעבירים למקרר לשעתיים או ללילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים או גריל סטייק, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) .
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מערבבים את מרכיבי הסלסה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק סינטה בקר העליון (בערך 1 אינץ ' עבה)סטייק סינטה בקר העליון (בערך 1 אינץ ' עבה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף12 כפיות אבקת שוםכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה1שן שום, טחוןשן שום, טחון25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל חלפיניו טחוןפלפל חלפיניו טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'chopped lemonchopped lemon1חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת12 כפיות אבקת שוםchopped limechopped lime33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות1חתיכות טופי הית' ברקליפת ליים מגוררתקליפת ליים מגוררת2navel oranges, peeled, sectioned and choppednavel oranges, peeled, sectioned and chopped23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך0חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1161 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין מרלין מרלו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
יין מרלין מרלו
יין מרלין מרלו
צבע היינות נופך עז והניחוחות המורכבים של אוכמניות, אניס ואלון קלוי פועלים כולם בהרמוניה עבור יין ראוי למורשתו. אלכוהול מתון, טעמי פירות רכים וסיומת מתמשכת הופכים את היין הזה לבן לוויה נהדר עם אוכל של מטבחים רבים.