סטייק עם הדר סלסן הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, בצל ירוק, קליפת ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק ברזל שטוח עם סלסת הדרים, סלסת הדרים וסלסת הדרים.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; להוסיף בשר בקר. אוטמים ומעבירים למקרר לשעתיים או ללילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים או גריל סטייק, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) .
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין מרלין מרלו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
יין מרלין מרלו
צבע היינות נופך עז והניחוחות המורכבים של אוכמניות, אניס ואלון קלוי פועלים כולם בהרמוניה עבור יין ראוי למורשתו. אלכוהול מתון, טעמי פירות רכים וסיומת מתמשכת הופכים את היין הזה לבן לוויה נהדר עם אוכל של מטבחים רבים.