סטייק פוטפי
סטייק פאי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 296 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לכם פלפל אנגלי טחון, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מתכון לפוטפי סטייק, עוגת סטייק עם גלגל, ו עוגת פירות ים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל ב -2 כפות שמן עד להזהבה.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו חומרים יבשים; מוסיפים בשר ומנערים לציפוי. בשר חום בשמן שנותר באותה מחבת.
מוסיפים מים; מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, בערך 1 שעה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים, לא מכוסים, במשך 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
יוצקים לתוך משומן 1-1 / 2-קו. תבנית אפייה. למעלה עם פרוסות בצל.
רול מאפה כדי להתאים אפייה צלחת.
מניחים מעל מילוי חם; חותם לקצוות של צלחת. לעשות חריצים בקרום.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. במידת הצורך, מכסים את קצוות הקרום בנייר כסף כדי למנוע השחמת יתר.