סטייק פיטס יווני
המתכון היווני סטייק פיתות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פיתות, חומץ יין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק פיטס יווני, סטייק יווני ופיטות סלט פסטו, ו סטייק פיטאס יווני עם רוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף סטייק לשקית. Marinate 3 דקות, פונה פעם אחת.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מפזרים סטייק עם 1/4 מלח כפית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף סטייק; לבשל 5 דקות בכל צד או עד doneness הרצוי.
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
להוסיף מיץ, שום, תרד; סאוט 1 דקה.
הסר מהחום; להוסיף מלח שנותר.
כף 2 כפות תערובת תרד לתוך כל פיתה חצי.
מניחים 1 כף בצל, 3 פרוסות מלפפון, ו 1 1/2 אונקיות סטייק בכל פיתה חצי; מפזרים 1 כף גבינה בכל פיתה חצי.
שלב 1 כוס שטופה ומנוקזת חומוס משומר, 2 כפות מיץ לימון, 1 טחינה כף (דבק זרעי שומשום קלוי), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל אדום טחון במעבד מזון; תהליך עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף 3 כפות שמן זית כתית מעולה; תהליך עד חלקה.
מגישים עם פרוסות פלפל אדום וגזר גמדי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.