קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סטייק פילה עם חמאת גורגונזולה

סטייק פילה עם חמאת גורגונזולה
זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סטייקים בשר בקר tenderloin, tawny פורט, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, סטייקים עם פילה ברוטב חמוציות וגבינת גורגונזולה, ו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולאן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף סטייקים להתייבש; מניחים בשקית ניילון zip-נעילה 1 ליטר. הגדר פרוסות בצל בשכבה אחת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
טפטוף 2 כפות נמל 1 כפית שמן על בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יציאהיציאה
דַק-דַק-
3
יוצקים שמאל שנותר ושמן על בשר; שקית חותם ולהפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
יציאהיציאה
דַק-דַק-
4
בואו לעמוד לפחות 30 דקות, או לכסות את הבצל בשר צונן ובצל עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
בקערה קטנה, לנצח gorgonzola וחמאה עד מעורבב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הרם סטייקים מן המרינדה (להשליך מרינדה) ושכב על גריל ברביקיו משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מניחים פרוסות בצל סביב סטייקים. סגור מכסה על גריל גז. לבשל סטייקים, מפנה פעם אחת, עד השחמה ועשה לטעמך במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 16 עד 18 דקות עבור בינוני-נדיר. מבשלים בצל, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, 16 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים סטייקים לצלחות ומעלה עם בצל צלוי, מופרדים לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
תן לנוח במקום חם במשך 3 עד 5 דקות.
10
מקשטים כל אחד עם מנה של חמאת גורגונזולה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
מפזרים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.