סטייק פילה עם חמאת גורגונזולה
זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סטייקים בשר בקר tenderloin, tawny פורט, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, סטייקים עם פילה ברוטב חמוציות וגבינת גורגונזולה, ו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולאן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף סטייקים להתייבש; מניחים בשקית ניילון zip-נעילה 1 ליטר. הגדר פרוסות בצל בשכבה אחת על צלחת.
טפטוף 2 כפות נמל 1 כפית שמן על בצל.
יוצקים שמאל שנותר ושמן על בשר; שקית חותם ולהפוך מעיל.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות, או לכסות את הבצל בשר צונן ובצל עד 2 שעות.
בקערה קטנה, לנצח gorgonzola וחמאה עד מעורבב היטב וקרם.
הרם סטייקים מן המרינדה (להשליך מרינדה) ושכב על גריל ברביקיו משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות).
מניחים פרוסות בצל סביב סטייקים. סגור מכסה על גריל גז. לבשל סטייקים, מפנה פעם אחת, עד השחמה ועשה לטעמך במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 16 עד 18 דקות עבור בינוני-נדיר. מבשלים בצל, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, 16 עד 18 דקות.
מעבירים סטייקים לצלחות ומעלה עם בצל צלוי, מופרדים לטבעות.
תן לנוח במקום חם במשך 3 עד 5 דקות.
מקשטים כל אחד עם מנה של חמאת גורגונזולה.
מפזרים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.