סטייק פרוס עם עשבי תיבול
והוא יספק כ 2 מנות. אם $1.46 למנה נופל בתקציב שלך, סטייק פרוס עם עשבי תיבול עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, פלחי לימון, רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. נסו דג צלוי שלם עם תפוחי אדמה פרוסים, זיתים ועשבי תיבול, סטייק פרוס עם ארוגולה, ו סטייק סינטה פרוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה והתנור ל 375 מעלות F.
מעיל בשר בשמן זית, מתבלים בפלפל ואז זורקים את רוזמרין לתוך פאן ולהגדיר סטייק על גבי. Caramelize הבשר באופן שווה משני הצדדים ולאחר מכן להעביר לתנור עד מבושל כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר.
טפטוף לוח גילוף עם שמן זית, במקום סטייק על לוח.
תן לסטייק לנוח ואז לחתוך דק על התבואה וללבוש את הבשר פרוס דק עם שמן זית, עשבי תיבול ומלח, משליך עם מלקחיים לשלב.
מגישים מקושטים בפלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.