קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סטייק צלוי צלוי עם שמן זית-שפשוף עשבי תיבול

סטייק צלוי צלוי עם שמן זית-שפשוף עשבי תיבול
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, סטייק צלוי צלוי עם שמן זית עשב לשפשף עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל, קורנית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: סטייק צלע ממולא זית, סטייק צ'יפוטלה-הרב פלנק, ו דרום מערב הרב פלנק סטייק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים מלח ופלפל על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
4
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים יין ומרק; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
7
מורחים תערובת עשב על סטייק; מניחים מחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
10
מגישים עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מקשטים עם זרעי טימין טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
12
כדי לשרת שני, להשתמש שני (ארבעה אונקיות) סטייקים בשר טנדרלוין במקום סטייק האגף, להפחית את עשבי תיבול 1/2 כפית כל אחד, ולהשמיט את המרק. לסיים את הפילה בתנור במשך שתי דקות במקום
מרכיבים שתצטרך
סטייק פילהסטייק פילה
סטייק צלעסטייק צלע
מרקמרק
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.