סטייק צלוי צלוי עם שמן זית-שפשוף עשבי תיבול
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, סטייק צלוי צלוי עם שמן זית עשב לשפשף עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל, קורנית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: סטייק צלע ממולא זית, סטייק צ'יפוטלה-הרב פלנק, ו דרום מערב הרב פלנק סטייק.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מפזרים מלח ופלפל על סטייק.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד להשחמה.
מוסיפים יין ומרק; לבשל 1 דקה.
מורחים תערובת עשב על סטייק; מניחים מחבת בתנור.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מקשטים עם זרעי טימין טריים, אם תרצה.
כדי לשרת שני, להשתמש שני (ארבעה אונקיות) סטייקים בשר טנדרלוין במקום סטייק האגף, להפחית את עשבי תיבול 1/2 כפית כל אחד, ולהשמיט את המרק. לסיים את הפילה בתנור במשך שתי דקות במקום