סטייק צלע ברוטב
אם יש לך חומץ מזוקק, רוטב סויה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את רוטב הסויה, דבש, חומץ, זנגביל, אבקת שום, ושמן צמחי.
להניח סטייק בכוס רדודה או צלחת קרמיקה. נקב את שני צידי הסטייק במזלג חד.
יוצקים מרינדה על סטייק, ואז מסתובבים ומצפים את הצד השני. מכסים, ומקררים 8 שעות, או בין לילה.
מניחים באח ברמה הגבוהה ביותר, מברשת קלות עם שמן.
מניחים סטייקים על הגריל, ומשליכים מרינדה. סטייק גריל במשך 10 דקות, פונה פעם אחת, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.