סטייק צלע עם פטריות מרלו ובצל פנינה מעל פולנטה קלויה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייק צלע עם פטריות מרלו ובצל פנינה מעל פולנטה קלויה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, פטריות קרמיני, מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו סטייק צלוי עם פטריות ובצל צלויים, כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, ו סטייק ברוזמרין-מרלו פלנק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל בתנור או מחבת עם ספריי בישול ומניחים מעל חום בינוני-גבוה כדי לחמם מראש. מתבלים את שני הצדדים של סטייקים עם מלח, פלפל שחור, אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
אבקת שום
פלפל שחור
סטייק צלע
אבקת בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
כיריים
מחבת
2
מניחים סטייקים על מחבת חמה ומבשלים 5 דקות לכל צד לבשר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תן סטייקים לנוח 10 דקות לפני חיתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
4
בעוד הסטייקים מתבשלים, מתבלים את שני צידי הפולנטה במלח ופלפל שחור. מסדרים פרוסות לצד סטייק במשך הדקות האחרונות של הבישול; בישול פרוסות 1 עד 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פולנטה
סטייק.
5
בעוד הסטייק והפולנטה מתבשלים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל פנינה ומבשלים 3 דקות, עד חום זהוב ערבוב עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
7
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות, עד פטריות לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
8
מוסיפים טימין ומבשלים 1 דקה, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
טימין
9
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, במשך 5 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ל-1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
יין
10
מגישים חצי מהסטייק על פרוסות פולנטה קלויות עם כל תערובת בצל פטריות כפית מעל. להזמין סטייק שנותר לכריכים.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.