סטייק צלע עם רוטב יין פורט
סטייק צלע עם רוטב יין פורט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . נסו רוטב סטייק צלע, רוטב סטייק צלע, ו סטייק צלע עם מרינדה טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את מיץ הלימון, מיץ תפוזים, דבש, שמן זית, נמל, זנגביל ושום בכוס גדולה או קערה קרמית.
הוסף את סטייק האגף, וזרוק למעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר שעה אחת ללילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מבשלים את הסטייקים עד שהם משחימים בצד החיצוני ואדום במרכז, כ -3 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 125 מעלות F (52 מעלות C). חותכים את הסטייק דק על פני התבואה לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.