, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם סטייקים קולב, שמן זית, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו שום בגריל וסטייק קולב במרינדה עשבי תיבול, סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק, ו סטייק קולב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, מועכים את החמאה, פטרוזיליה, שום וקוניאק; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
חמאה
קוניאק
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
מלח
4
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
5
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה בחוץ בינוני נדיר בתוך, 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. פורסים את הסטייקים על פני התבואה ומפיצים את החמאה על כל הבשר, נותנים לו להתמוסס.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.