סטייק קולב בגריל עם שום-חמאה ברנדי
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם סטייקים קולב, שמן זית, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו שום בגריל וסטייק קולב במרינדה עשבי תיבול, סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק, ו סטייק קולב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מועכים את החמאה, פטרוזיליה, שום וקוניאק; מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 10 דקות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה בחוץ בינוני נדיר בתוך, 5 עד 6 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. פורסים את הסטייקים על פני התבואה ומפיצים את החמאה על כל הבשר, נותנים לו להתמוסס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה