סטייק רצועת ניו יורק עם תבלין טרי, מיתרי בצל פריכים ומקרוני וגבינה אפוי עם פרושוטו ושמן כמהין
סטייק רצועת ניו יורק עם תבלין טרי, מיתרי בצל פריכים ומקרוני וגבינה אפוי עם פרושוטו ושמן כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 ועלויות 22 מנות.72 $למנה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 192 גר' של חלבון, 388 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5426. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 53 דקות. אם יש לך יין, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו רצועת ניו יורק עם גבינה כחולה, ריבת בצל וידאלית וסלט תפוחי אדמה חם עם ויניגרט חרדל, רצועת ניו יורק בגריל רוזמרין עם רוטב חצילים מעושן, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה כך מחבת מקבל ממש חם. מתבלים את הסטייק במלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את השמן למחבת. לצרוב את הסטייק משני הצדדים, עד משחימים היטב פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים 10 דקות, או עד בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר את הסטייק מהמחבת ומנוחה לפני ההגשה. במחבת הסטייק, על אש בינונית, מוסיפים את היין האדום ומנקים את המחבת, מגרדים את כל החתיכות החומות מהסטייק.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט פרוס, אוכמניות, אוכמניות, תותים פרוסים. מבשלים את התענוגות במשך 10 דקות, או עד הפרי התרכך, אבל עדיין מחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
למעלה סטייק עם תבלין טרי-ברי ומיתרי בצל פריכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ענבים אדומים ללא גרעינים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
במחבת סאוט עמוקה, מעל חום בינוני-גבוה, חום 1-אינץ ' של שמן עד שהוא מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את החלב לתוך קערה רדודה. בקערה רדודה נפרדת או במחבת, מוסיפים את הקמח. מעיל את פרוסות הבצל בחלב ולאחר מכן לזרוק את הבצל בקמח עד מצופה לחלוטין. לנער את עודף הקמח בזהירות מטגנים עמוק את הבצל עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בסיר גדול, לבשל את המקרוני על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את המקרוני ושופכים את המקרוני בחזרה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים את קרם ההצלפה הכבד, גבינת צ ' דר גרוסה וגבינת מוצרלה. מערבבים עד התערובת נמסה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת צ ' דר גרוסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
יוצקים את רוטב הגבינה על מקרוני מתוח ומערבבים היטב. לאחר מכן יוצקים את האטריות לתבנית אפייה ומוסיפים את הפרושוטו הקצוץ ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
פרושוטו
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מפזרים את הגבינה מגורר שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
12
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על גבי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את המקרוני והגבינה מהתנור ולטפטף עם שמן כמהין לבן.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.