סטייק שוויצרי בישול איטי עם רוטב צ'יפוטלה צ' ילה
סטייק שוויצרי בישול איטי עם רוטב צ'יפוטלה צ' ילה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 185 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו קטשופ, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, שן שום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו בישול איטי סטייק שוויצרי, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו Slow-Cooker סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מרק כפית לתוך 4 עד 5 ליטר סיר איטי. למעלה עם סטייק עגול בשר בקר, חיתוך לחתיכות במידת הצורך למקם בשכבה אחת. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, קטשופ, צ ' ילי ושום; לערבב היטב.
מורחים על בשר בקר. למעלה עם עגבניות.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 9 שעות.
כ -10 דקות לפני ההגשה, להוסיף פלפל. כיסוי; לבשל 10 דקות נוספות.
כדי לשרת, להסיר בשר מן בישול איטי; מקום על חיתוך הלוח.
חותכים לחתיכות בגודל ההגשה.
מגישים בשר בקר עם רוטב מתבשיל איטי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.