סטייק שוויצרי No-Fuss הוא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.34 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האהבה . 40 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -6 שעות ו-10 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם עלי דפנה, שמן קנולן, סטייק בקר עגול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו No-Fuss Sunday Slow-Cooker Balsamic Pot Roast , Chilled Swiss Oatmeal , and Cheddar Swiss Ham and Swiss Sandwich .
הוראות
1
במחבת גדולה, לטגן את הבשר בשמן על אש בינונית-גבוהה; לסנן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לסיר בישול איטי של 5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ