סטייקים בסגנון יווני
המתכון בסגנון יווני סטייקים ריבה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 25 דקות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, סטייקי צלעות בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 68%. מתכונים דומים: סטייקים של פיאסטה ריביי, סטייקים צלויים בגריל, ו סטייקי ריבייה מפולפלים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים; לשפשף על שני הצדדים של סטייקים. במחבת גדולה, מבשלים סטייקים בשמן במשך 7-9 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (למדיום-נדיר מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מפזרים מיץ לימון, גבינה וזיתים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט רוסית נהר פינו נואר (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.