קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות

סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות
סטייקים גבינה צ'יאבטה עם העבודות היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 88 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל 1480 קלוריות. אם יש לכם פלפלי קובנל, קמח, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 244 אוהדים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות, כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, ו סטייקי גבינת פאוושקה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על השיש, כדי להתקרר, בעוד הגריל או מחבת הגריל מתחממים עד בינוני-גבוה. מצפים את הסטייקים בשמן זית כתית מעולה ותיבול גריל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מחממים 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את פלפלי הקובנל, השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים נתז מיץ פלפל חריף וטבעות הפלפל החריף ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בזמן שהפלפלים מתבשלים, הניחו את הסטייקים על הגריל החם ובשלו 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר לכל רמה של עדינות רצויה, והפכו פעם אחת בערך באמצע הדרך בזמן הבישול. בינתיים מחממים סיר רוטב על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
כשהסטייקים מבושלים עד לרווחיות הרצויה, הוציאו אותם לקרש חיתוך והניחו לנוח למשך 5 דקות. פורסים דק בזווית כנגד גרגר הבשר. בזמן שהבשר נח, מחממים את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להגשה, מחלקים את הלחם לאורכו ומורחים את פרוסות הסטייק באופן שווה על תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים עם צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל -4 מנות שוות
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

צ 'יאבטה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.