קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות

סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות
סטייקים גבינה צ'יאבטה עם העבודות היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 88 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל 1480 קלוריות. אם יש לכם פלפלי קובנל, קמח, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 244 אוהדים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות, כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, ו סטייקי גבינת פאוושקה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על השיש, כדי להתקרר, בעוד הגריל או מחבת הגריל מתחממים עד בינוני-גבוה. מצפים את הסטייקים בשמן זית כתית מעולה ותיבול גריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מחממים 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פלפלי הקובנל, השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים נתז מיץ פלפל חריף וטבעות הפלפל החריף ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בזמן שהפלפלים מתבשלים, הניחו את הסטייקים על הגריל החם ובשלו 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר לכל רמה של עדינות רצויה, והפכו פעם אחת בערך באמצע הדרך בזמן הבישול. בינתיים מחממים סיר רוטב על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כשהסטייקים מבושלים עד לרווחיות הרצויה, הוציאו אותם לקרש חיתוך והניחו לנוח למשך 5 דקות. פורסים דק בזווית כנגד גרגר הבשר. בזמן שהבשר נח, מחממים את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
להגשה, מחלקים את הלחם לאורכו ומורחים את פרוסות הסטייק באופן שווה על תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים עם צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל -4 מנות שוות
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

צ 'יאבטה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.