סטייקים גבינה צ'יאבטה עם העבודות היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 88 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל 1480 קלוריות. אם יש לכם פלפלי קובנל, קמח, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 244 אוהדים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות, כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, ו סטייקי גבינת פאוושקה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על השיש, כדי להתקרר, בעוד הגריל או מחבת הגריל מתחממים עד בינוני-גבוה. מצפים את הסטייקים בשמן זית כתית מעולה ותיבול גריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
3
מחממים 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פלפלי הקובנל, השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בזמן שהפלפלים מתבשלים, הניחו את הסטייקים על הגריל החם ובשלו 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר לכל רמה של עדינות רצויה, והפכו פעם אחת בערך באמצע הדרך בזמן הבישול. בינתיים מחממים סיר רוטב על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כשהסטייקים מבושלים עד לרווחיות הרצויה, הוציאו אותם לקרש חיתוך והניחו לנוח למשך 5 דקות. פורסים דק בזווית כנגד גרגר הבשר. בזמן שהבשר נח, מחממים את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
להגשה, מחלקים את הלחם לאורכו ומורחים את פרוסות הסטייק באופן שווה על תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים עם צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל -4 מנות שוות
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
צ 'יאבטה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.