סטייקים הליבוט
. אם יש לך פלפל, שום, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סטייקים הליבוט, סטייקים הליבוט, ו סטייקים הליבוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, פלפל, פטריות, שום וקישואים. מכסים, ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, על 5 דקות.
מניחים סטייקים הליבוט לתוך צלחת אפייה רדודה, העליון עם ירקות מוקפצים. מתבלים עם בזיליקום, מלח ופלפל.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את המנה, ולכסות את הפילה עם שכבה של עגבניות פרוסות. חזור לתנור ואפה במשך 10 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.