לך לחנות ותביא פפריקה, קרטון שמנת חמוצה, טליאטלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: סטייקים בשר צבי עם רוטב סטרוגנוף וצ'יפס נעל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו סטרוגנוף.
הוראות
1
מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה עד רך. מערבבים את השום ואת הפטריות ומטגנים על חום גבוה עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הפפריקה, ומטגן במשך 30 שניות, ואז להטות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את שמן הירקות באותו מחבת, ומבשלים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד; להתחמם. להחזיר פטריות למחבת, לשפוך את מלאי בשר בועה בעוז כדי להפחית בשני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מלאי בשר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תוריד את החום ומערבבים את השמנת החמוצה, פטרוזיליה ומלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.