סטייקים פלפל עם רוטב בורבון
סטייקים פלפל עם רוטב בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. אם יש לכם סטייקים בשר טנדרלוין, תערובת תבלינים ארבעה פלפל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייקים עם רוטב פטריות ופלפל, ניו יורק סטייקים ברוטב פלפל ירוק, ו סטייקים עם בירה במרינדה עם רוטב פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ גס פלפלים ב מרגמה עם עלי. מתבלים סטייקים עם מלח.
מפזרים פלפל על שני הצדדים של סטייקים, לחיצה לדבוק.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים ומבשלים כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
בינתיים, לחמם ויסקי בסיר קטן כבד על חום בינוני עד חם.
הסר מהחום; בזהירות להצית עם התאמה.
תן לשרוף 30 שניות, ואז לכסות לכבות להבה.
מעבירים סטייקים לצלחות; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
מוסיפים 1 כף חמאה ואלוט לטפטופים במחבת; sauté 2 דקות.
מוסיפים מלאי וויסקי; מרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות.
מוסיפים 5 כפות הנותרים חמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא רק עד נמס. רוטב כפית על סטייקים ומגישים.