קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סטייקים צלויים עם רוטב חזרת

סטייקים צלויים עם רוטב חזרת
סטייקים צלויים עם רוטב חזרת נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח חזרת, כשר, סטייק סינטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייקים צלויים עם חזרת-רוטב חרדל, סטייק רצועה בגריל עם ממרח אבוקדו חזרת, ו סטייקים סלמון בגריל ללא עצמות עם חמאת שמיר חזרת.

הוראות

1
הסר סטייקים מהמקרר, ולתת לשבת, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
בינתיים, לשלב שמן ושום בסיר קטן. חם על אש נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום, ולתת לשבת במשך 15 דקות.
4
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
להקציף יחד שמנת חמוצה, חזרת, עירית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עיריתעירית
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מברשת כל סטייק משני הצדדים עם 1 כפית שמן שום, ואת העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן שוםשמן שום
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
7
מניחים סטייקים על הגריל ומבשלים על אש גבוהה במשך 45 דקות, מצחצחים עם השמן כל דקה בערך עד חום זהוב מעט חרוך. הפכו את הסטייקים, והמשיכו לצלות במשך 56 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה לפחות ל-145 (מדיום-רייר).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מעבירים סטייקים למגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מגישים עם רוטב חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.