סטייקים מבשר בקר בציפוי חזרת וחרדל דיז'ון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מכיל 344 קלוריות, 51 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. תמורת $6.7 למנה, מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 14 מעריצים. גשו לסופר וקנו סטייקים מבשר בקר, בזיליקום, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91%. הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קדי בקר חזרת וחרדל, קדי בקר חזרת וחרדל, וקדי בקר צרובים עם רוטב חרדל-חזרת.
הוראות
1
מערבבים יחד דיז'ון, חזרת, בזיליקום, טימין, טרגון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק
--3 שיני שום, קצוצות
לוקטלי פקורינו רומנו
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
2
מורחים את התערובת באופן שווה על גבי הסטייקים ועל הצדדים. עוטפים בנפרד בניילון נצמד ומניחים למרינדה במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מעט חמאה לשימון התבנית (9x זה מושלם)
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
עם שקדים (3.52 אונקיות), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1-2/3 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק
3
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה קטנה מזכוכית בספריי בישול.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק טנדרלוין. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.