קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סטיקי רייס עם מנגו

סטיקי רייס עם מנגו

הוראות

1
בקערה לשטוף אורז היטב בכמה שינויים של מים קרים עד מים צלולים. להשרות אורז במים קרים כדי לכסות לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים היטב את האורז במסננת. הגדר מסננת על סיר עמוק גדול של מים רותחים (מסננת לא צריך לגעת במים) ואורז קיטור, מכוסה במגבת מטבח ומכסה, 30 עד 40 דקות, או עד מכרז (לבדוק את מפלס המים במחבת מדי פעם, הוספת מים נוספים במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד אורז הוא בישול, בסיר קטן להביא חלב קוקוס 1 כוס לרתיחה עם 1/3 כוס סוכר ומלח, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולהסיר מהחום. שמור על התערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מעבירים אורז מבושל לקערה ומערבבים בתערובת חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תנו לאורז לעמוד, מכוסה, 30 דקות, או עד תערובת חלב קוקוס נספג. האורז יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 שעות קדימה, כל הזמן מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
בעוד האורז עומד, במחבת קטנה לנקות לאט להרתיח הנותרים 1/3 כוס חלב קוקוס עם הנותרים 3 כפות סוכר, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר רוטב לקערה קטנה וצינה עד קריר מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כדי לשרת, עובש 1/4 מנות כוס אורז דביק על צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
9
טפטוף קינוחים עם רוטב ומפזרים זרעי שומשום. מחלקים פרוסות מנגו בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק