קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות7
ציון בריאות6
מגזין

סטרוגנוף

סטרוגנוף
סטרוגנוף דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. אם יש לך מקרוני, פפריקה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, סטרוגנוף, ו סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לטגן את הבשר והבצל במשך 10 דקות, או עד הבשר משחימים והבצל רך. מערבבים בקמח, מלח ופפריקה. לאחר מכן להוסיף את מרק פטריות, לערבב היטב לבשל, חשוף, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
פפריקהפפריקה
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להפחית את החום נמוך ולהוסיף את השמנת החמוצה, ערבוב טוב ומאפשר לחמם דרך. מכסים ומניחים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
3
מבשלים את האטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
4
מסננים את המים מן האטריות ושופכים את תערובת הבשר על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
בשרבשר

ציוד