סטרוגנוף בשר חריף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה עיקרית זו כוללת 530 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת מלח, פפריקאן ופטרוזיליה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו סטרוגנוף בשר צבי חריף, סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב על המשפחה הזו בבית שלי, ו סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בשר בקר ל-1/8 אינץ'. רצועות עבות. במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מבשלים בקר בחמאה עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
במיצי מחבת מבשלים פטריות ובצל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים מים, מיץ לימון, חומץ, מרק, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה שמנת חמוצה ובשר בקר; מחממים (לא מרתיחים).