סטרוגנוף בקר חריף
סטרוגנוף בשר חריף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה עיקרית זו כוללת 530 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת מלח, פפריקאן ופטרוזיליה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו סטרוגנוף בשר צבי חריף, סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב על המשפחה הזו בבית שלי, ו סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר ל-1/8 אינץ'. רצועות עבות. במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מבשלים בקר בחמאה עד שכבר לא ורוד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום.
במיצי מחבת מבשלים פטריות ובצל עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה קמח.
מוסיפים מים, מיץ לימון, חומץ, מרק, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה שמנת חמוצה ובשר בקר; מחממים (לא מרתיחים).
מקשטים עם פפריקה ופטרוזיליה.