סטרומבולי חזיר ושוויצרי
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק וסטרומבולי שוויצרי, נקניק וסטרומבולי שוויצרי, ו נקניק וסטרומבולי שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. בצע את ההוראות של היצרן עבור הצבת קמח הבא 6 מרכיבים (קמח דרך חרדל) לתוך מחבת לחם, ובחר מחזור בצק; להתחיל מכונת לחם.
הסר את הבצק ממכונה (לא אופים). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, ללוש במשך 30 שניות. מכסים את הבצק, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
רול בצק לתוך 10 x 8 אינץ ' סגלגל על משטח מקומח קלות.
מפזרים את החזיר והגבינה על חצי סגלגל, לאורכו, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי, ולחץ על הקצוות ומסתיים יחד כדי לאטום.
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר קלף ואבק בקמח תירס.
מקום כיכר, צד התפר למטה, על מחבת מוכנה. הפוך 3 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ עמוק על פני החלק העליון של כיכר באמצעות סכין חדה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק; מברשת עם ביצה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד השחמה. מגניב במקצת.