סטרומבולי נקניק ופפרוני
סטרומבולי נקניק ופפרוני עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 767 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חלבונים ביצה, קמח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטרומבולי פפרוני, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי פפרוני.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מפזרים משטח עבודה יבש נקי עם קמח.
מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 14 אינץ', מקפידים לא להפוך את הבצק, מסתובב ב-90 מעלות לפי הצורך. לאחר גלגול הבצק, להחיל את החלבונים ביצה כדי לכסות את החלק הפנימי (10 על ידי 3 אינץ'). לאחר מכן להוסיף 1/4 מוצרלה כוס ואחריו שני בשר חזיר, עוד 1/4 כוס גבינה ולאחר מכן לסיים עם פפרוני. כדי לסיים את המילוי, להוסיף את הגבינה הנותרים טפטוף עם רוטב ועשבי תיבול.
לאחר מכן, לצחצח את הקצוות עם כמה חלבונים ביצה. מקפלים את הקצוות התחתון העליון על המילוי, ולאחר מכן לקפל את הצדדים על פעמיים, 1 אינץ 'בכל פעם, וכתוצאה מכך צינור 6-by 14 אינץ'.
מברישים את החלק החיצוני של הסטרומבולי עם חלבוני הביצה הנותרים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד לחום מוצק וזהוב, 15 עד 18 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותכים ל 5 עד 6 מנות ומגישים.