סטרטה חזיר, גבינה ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר, גבינה, ושכבת פטריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת גרוייר, חזיר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. נסו ברוקולי, פטריות, גבינה ארוחת בוקר סטרטה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים, כ-6 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות משחימים קלות כתמים וכל הלחות התאדה, על 10 דקות.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם נשברים.
מוסיפים את החלב, החרדל, ומלח נמדד ופלפל ומקציפים לשלב.
מוסיפים את בשר החזיר, הלחם, הגבינה, ואת תערובת פטריות מוקפץ ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' ולסדר לתוך שכבה אפילו. מכסים את המנה בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את השכבה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר.
הסר את גלישת הפלסטיק או רדיד אלומיניום מהשכבה ואופה עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה.
הסר את הצלחת מתלה חוט ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.