מרק אורז עגבניות
מרק אורז עגבניות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרק עוף, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו מרק עגבניות ואורז, מרק אורז עוף עגבניות, ו מרק אורז עוף עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים ומערבבים ירקות עד שהם מתחילים להתרכך, כ 2 עד 3 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב עד אורז מצופה באופן שווה בשמן, 1 עד 2 דקות. מערבבים עגבניות לא מסומנות, מרק עוף, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
יש לשטוף את הצדפות, ואם צדפות לחתוך גדולות במחצית. מערבבים את הצדפות למרק, ומכסים. המשך להתבשל עד האורז הוא רך ואת הצדפות אטומות, כ 5 עד 10 דקות.
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בזיליקום, ומגישים.