קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר

סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר
סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר דורשים בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 183 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל של 1986 קלוריות. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שיפודי במבוק, מלח, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: כיסי פיתה, כיסי פיתה, ו כיסי פיתה ים תיכוניים.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומרססים מחבת עם תרסיס בישול ללא מקל. גריל קבב 3 דקות לכל צד עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בקערה קטנה משלבים מלפפונים ושאריות יוגורט שמורות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פורסים את החלק העליון מכיסי הפיתה. ממלאים את הכיסים בתערובת מלפפון הבקר, הקוסקוס והיוגורט.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
4
מניחים על כלי הגשה ומגישים.
5
בקערה גדולה להקציף יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חם. שמרו מחצית מהמרינדה, בקערה מכוסה, והכניסו למקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים קוביות בקר למרינדה שנותרה, מכסים ומכניסים למקרר לכל מקום בין 30 דקות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה בינוני. הקפידו לשמן את משטח הגריל לפני שצולים את הקבבים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
משחילים קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות בקר ובצל לכל שיפוד. מניחים בצד קוביות בקר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מניחים קבבים על מגש הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
11
מזלפים מעט מהמרינדה השמורה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
קולים שום עם פתיתי פלפל אדום למשך 2 דקות והקפידו לא לשרוף שום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מוסיפים את מרק העוף, מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה. מערבבים קוסקוס, מכסים ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
15
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
16
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה