סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר
סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר דורשים בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 183 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל של 1986 קלוריות. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שיפודי במבוק, מלח, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: כיסי פיתה, כיסי פיתה, ו כיסי פיתה ים תיכוניים.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומרססים מחבת עם תרסיס בישול ללא מקל. גריל קבב 3 דקות לכל צד עד בינוני נדיר.
בקערה קטנה משלבים מלפפונים ושאריות יוגורט שמורות.
פורסים את החלק העליון מכיסי הפיתה. ממלאים את הכיסים בתערובת מלפפון הבקר, הקוסקוס והיוגורט.
מניחים על כלי הגשה ומגישים.
בקערה גדולה להקציף יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חם. שמרו מחצית מהמרינדה, בקערה מכוסה, והכניסו למקרר.
מוסיפים קוביות בקר למרינדה שנותרה, מכסים ומכניסים למקרר לכל מקום בין 30 דקות ללילה.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה בינוני. הקפידו לשמן את משטח הגריל לפני שצולים את הקבבים.
משחילים קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות בקר ובצל לכל שיפוד. מניחים בצד קוביות בקר נוספות.
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
מניחים קבבים על מגש הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
מזלפים מעט מהמרינדה השמורה ומגישים.
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
קולים שום עם פתיתי פלפל אדום למשך 2 דקות והקפידו לא לשרוף שום.
מוסיפים את מרק העוף, מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה. מערבבים קוסקוס, מכסים ומסירים מהאש.
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוך במזלג.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.