סיבוב 2-כיסי פיתה של קבוב בקר דורשים בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 183 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל של 1986 קלוריות. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שיפודי במבוק, מלח, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: כיסי פיתה, כיסי פיתה, ו כיסי פיתה ים תיכוניים.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומרססים מחבת עם תרסיס בישול ללא מקל. גריל קבב 3 דקות לכל צד עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בקערה קטנה משלבים מלפפונים ושאריות יוגורט שמורות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פורסים את החלק העליון מכיסי הפיתה. ממלאים את הכיסים בתערובת מלפפון הבקר, הקוסקוס והיוגורט.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
4
מניחים על כלי הגשה ומגישים.
5
בקערה גדולה להקציף יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חם. שמרו מחצית מהמרינדה, בקערה מכוסה, והכניסו למקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים קוביות בקר למרינדה שנותרה, מכסים ומכניסים למקרר לכל מקום בין 30 דקות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה בינוני. הקפידו לשמן את משטח הגריל לפני שצולים את הקבבים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
משחילים קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות בקר ובצל לכל שיפוד. מניחים בצד קוביות בקר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מניחים קבבים על מגש הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
11
מזלפים מעט מהמרינדה השמורה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
קולים שום עם פתיתי פלפל אדום למשך 2 דקות והקפידו לא לשרוף שום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מוסיפים את מרק העוף, מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה. מערבבים קוסקוס, מכסים ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
15
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה