סיבוב 2-כיסים קאובוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2 - כיסים קאובוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. אם יש לכם בצק פיצה במקרר, מרינדה שמורה משום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה עגולה ועגולה, עוגת קאובוי, ו כלב קאובוי..
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, לשלב חזיר, בצל, שום, רוטב צ ' ילי, וגבינה.
מחלקים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך סיבוב על 4 עד 5 אינץ ' בקוטר על משטח מקומח קלות. מחלקים תערובת מילוי בין סיבובי הבצק.
מברשת היקף הבצק עם ביצה לשטוף לקפל במחצית. מקפלים את הקצוות עד לאטום ולהעביר גיליון אפייה מוכן.
חותכים פורקן קטן בכל כיס מברשת עם ביצה לשטוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב.
מחממים גריל או מחבת גריל מעל חום בינוני.
חותכים את הבצק לחצי ושומרים 1 חצי למתכונים עגולים 2. על משטח עבודה מקומח קל לגלגל את החצי הנותר החוצה לצורה מלבנית על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הבצק על גרגר משומן בגריל.
מברישים את החלק העליון עם חצי המרינדה השמורה. גריל במשך 4 דקות. הפוך את הלחם העליון עם המרינדה הנותרים גריל עוד 3 דקות.
הסר לחם מן הגריל ללוח חיתוך, לחתוך לחתיכות לשרת חם.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כוס מים, מיץ תפוחים, פלפל, מלח, סוכר פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה הקפד לערבב מדי פעם כדי לפזר את המלח והסוכר.
הסר מהחום ולהוסיף לקערה גדולה עם 2 כוסות קרח.
לאחר הגרגר מקורר להוסיף צלעות חזיר. מלח לפחות 4 שעות או עד 24 שעות במקרר.
הסר חזיר ממי מלח, לשטוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
חום גריל או מחבת גריל על חום בינוני.
מפזרים 1 צד של צלעות חזיר עם 1/2 תיבול גריל.
מניחים צלעות על גריל משומן חם, צד מתובל למטה.
מפזרים את החלק העליון עם תיבול גריל הנותרים. צלעות גריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.