קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

מזון צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת

מזון צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אוכל צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סלרי, מלח ים לא מזוקק, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת המבורגר: מזון נוחות צנוע, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעורה בקערה קטנה עם כ 1 כוס מים חמים. מערבבים בחומץ סיידר. בקערה נפרדת, יוצקים את האפונה המפוצלת לקערה ומכסים במים חמים. השאירו את שתי הקערות בחדר חם למשך 12 עד 24 שעות. לאחר הזמן עבר, לנקז את השעורה ואת האפונה המפוצלת, ולשטוף אותם well.In סיר גדול, לחמם את החמאה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
שעורהשעורה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את נקבי הטלה לסיר ומחממים אותם משני הצדדים, מסתובבים לפי הצורך. חדר הטלה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום לסיר, ו לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לפי הצורך כדי למנוע שריפה.החזירו את הטלה לסיר והוסיפו את הקורנית, המפרץ ו-12 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יוצקים את אפונה ספוגה ספוג שעורה. מביאים את המרק לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שנקי הטלה עדינים מאוד והבשר קל לשלוף את העצם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
שעורהשעורה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר את שוקי הטלה מן הסיר ולתת להם להתקרר.בעוד הטלה מתקרר, גזע כרוב וקוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את כרוב לסיר ומבשלים במשך 7 דקות או עד כרוב רך.לגרוס את הטלה, ולהחזיר אותו לסיר. מלח טוב, מתחיל עם 2 כפיות, ולהוסיף פלפל טחון טרי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
כרובכרוב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אם תרצו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)