סיבוב 2-שעועית וגבינה Chalupas
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2 - שעועית וגבינה Chalupas. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לכם שמנת, תערובת שעועית שמורה ממתכון tamales שעועית וגבינה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סטייק ושעועית שחורה Chalupas, לחם גבינה עגול, ו Chalupas (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני. כאשר השמן חם, מטגנים את הטורטיות, 1 בכל פעם, משני הצדדים עד שהם פריך.
הסר מן השמן ולנקז על מגש גיליון מרופד בשקית נייר חומה או מגבות נייר.
שים את טורטיות מטוגנות על מגש גיליון העליון כל אחד עם 1/4 של תערובת שעועית ו 1/4 של הגבינה. שים מתחת לטוחן עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, כ -2 דקות.
בקערה בינונית מערבבים יחד את העגבניות, הבצל ואבקת הצ ' ילי, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
הסר את הטורטילות ממגש הסדין למנות הגשה בודדות מלמעלה עם כרוב מגורר, תערובת העגבניות, וכף של שמנת חמוצה.