סיבובי הדרים מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל סיבובים הדר מזוגגים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית לימון, קמח, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו סיבובי בטטה הדרים, חזיר מזוגג הדרים, ו עוף מזוגג הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הסוכר המגורר ו -1 כף גרידת הדרים ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את החלמונים, בזה אחר זה, ואז מקציפים פנימה את תמציות הלימון והתפוז. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד שנוצר בצק רך.
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. גורפים כפות בצק מעוגלות במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים. להקפיא לפחות 30 דקות או לילה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אופים את העוגיות היישר מהמקפיא, 1 נייר אפייה בכל פעם, עד שהקצוות נקבעים והתחתית משחימה קלות, 15 עד 17 דקות.
תן מגניב 3 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר את המדף כדי להתקרר לחלוטין.
הקציפו את הסוכר של הקונדיטורים, 2 כפות מיץ הדרים ושאר 1/2 כף גרידת בקערה בינונית עד שהיא סמיכה וחלקה. (
הוסף עוד 1 כף מיץ הדרים אם הזיגוג סמיך מדי.)
מורחים על העוגיות; מעבירים למדף ומניחים להתייצב, בערך 1 שעה.