קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

סיבובי הדרים מזוגגים

סיבובי הדרים מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל סיבובים הדר מזוגגים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית לימון, קמח, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו סיבובי בטטה הדרים, חזיר מזוגג הדרים, ו עוף מזוגג הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר המגורר ו -1 כף גרידת הדרים ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את החלמונים, בזה אחר זה, ואז מקציפים פנימה את תמציות הלימון והתפוז. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. גורפים כפות בצק מעוגלות במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים. להקפיא לפחות 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים את העוגיות היישר מהמקפיא, 1 נייר אפייה בכל פעם, עד שהקצוות נקבעים והתחתית משחימה קלות, 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תן מגניב 3 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר את המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
הקציפו את הסוכר של הקונדיטורים, 2 כפות מיץ הדרים ושאר 1/2 כף גרידת בקערה בינונית עד שהיא סמיכה וחלקה. (
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף עוד 1 כף מיץ הדרים אם הזיגוג סמיך מדי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מורחים על העוגיות; מעבירים למדף ומניחים להתייצב, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
צילום: ג ' וני מילר