סיגרי ירך ארנב
סיגרים ירך ארנב המתכון יכול להתבצע בסביבות 38 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 69 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל 963 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שאלוט, ירך ארנב, חצי עגל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ארנב ירך על תבשיל שעועית, בייקון עטוף ירך ארנב עם רוטב תות בייקון, ו סיגרים עוף.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מחממים את השמן במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפטריות, השאלוט, המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות מתפרקות לעיסה, 5 עד 10 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
הניחו את דף בצק העלים על משטח עבודה נקי וגלגלו כך שיתאים לאורך ירך הארנב שלכם.
מורחים את משחת הפטריות על פני השטח.
מניחים את ירך הארנב במרכז ומסדרים את האספרגוס לצד הארנב.
מגלגלים את המאפה סביב הארנב והאספרגוס לגליל סגור הדוק, צובטים את הקצוות לאיטום.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, ומברישים את החלק העליון של המאפה בחלמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה חום זהוב עמוק, למשך 10 עד 13 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות. הבשר צריך להגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 145 מעלות פרנהייט (65 מעלות צלזיוס).
בזמן שהארנב מתבשל, מחממים את החוט במחבת קטנה על אש בינונית. כשהיא נמסה וחמה מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה ומסירים מהאש.
להגשה חותכים את המאפה לשניים לרוחב ומניחים במרכז צלחת הגשה.
מזלפים את הרוטב סביב הצלחת.