פאי מנטה בגובה מייל
, המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, עוגיות נענע מכוסות שוקולד, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו מייל-גבוהה עוגת בוץ, גבוה מייל צ'קס לערבב, ו פאי לימון גבוה מייל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות 9 אינץ'. צלחת עוגה. מכסים ומקפיאים במשך שעה 1 או עד המשרד.
מורחים גלידה לקרום. מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
זמן קצר לפני ההגשה, שלבו שוקולד וחמאה בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להמסה. מערבבים פנימה את הסוכר, המים, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 5 דקות או עד להמסת הסוכר תוך ערבוב תדיר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. להתחמם.
בסיר כבד על אש נמוכה מקציפים במיקסר נייד את החלבונים והסוכר במהירות נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160.
מסירים מהאש; מעבירים לקערה. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 3 דקות או עד שהמרנג משחים קלות.
מגישים מיד עם רוטב שוקולד חם.