סיידר חזק מתובל שזיפים
אם יש לך אניס כוכב, מים, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל, מאפינס זנגביל עם Streusel מתובל ורוטב קשה מתובל, ו רוטב סיידר קשיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. מסדרים שזיפים לחתוך בצד למטה בצלחת ovenproof שמחזיק אותם בשכבה 1.
בסיר בינוני, לשלב דבש, קינמון, סירופ מייפל, אניס כוכב, חומץ בלסמי, ומים.
מניחים על חום בינוני-גבוה. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, יוצקים באופן שווה על שזיפים. מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף.
אופים שזיפים עד מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר רדיד, ולתת מגניב מעט.
הסר שזיפים מן המנה (הם יכולים להיות מוגשים לקינוח, עם קצת סירופ נשפך עליהם). מסננים סירופ לצנצנת עם מכסה אטום. זה ישמור במשך שבועיים במקרר.
כדי להפוך את הקוקטייל: למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
מוסיפים סירופ שזיפים וגבינת תפוחים. לנער במשך כ -10 שניות. מסננים לתוך כוס מלאה קרח, ואז לשפוך את סיידר מעל. מערבבים בעדינות קוקטייל ומגישים.